Toiletten legen bij uw evenement?

Legen en afvoeren

Peter Kuil beschikt over een groot aantal reinigings- en schoonmaakvoertuigen waaronder ook een vacuümwagen. Deze vacuümwagen wordt ingezet voor het leegzuigen van putten, tanks, kelders, vetputten, olieafscheiders, pompunits, rioolgemalen, septic tanks en IBA’s. Voor het legen en afvoeren bieden we contracten op maat aan die passen bij de wensen van de klant.

Een septic tank bijvoorbeeld moet namelijk geleegd en gereinigd worden door een erkend bedrijf. Het is een lastig karwei waar een goede uitrusting en kennis voor nodig is.

Septic tanks bevatten veel afvalmateriaal, het begeeft zich in drie lagen. De onderste laag bevat vaste materie wat langzaam verteert. In het midden bevindt zich een laag die vloeibaar is en bovenin drijven alleen de vaste stoffen.

Hoe vaak je een septic tank moet legen is moeilijk te zeggen. Het is afhankelijk van hoe vaak en met name ook wat u erin loost. Een indicatie is wanneer er in het oppervlaktewater waarin u loost vast materiaal, zoals wc-papier te zien is, werkt het niet goed meer. Dit betekent dat deze geleegd moet worden. Peter Kuil heeft de materialen en middelen om dit voor u uit te voeren.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

24/7 bereikbaar