Over ons

Peter Kuil is opgericht vanuit één visie: mensen zo snel en zo goed mogelijk helpen. Want hoewel u niet zit te wachten op schoonmaak- of reinigingswerkzaamheden, of problemen met uw riolering, wilt u wél een goede service. Daarom zet Peter Kuil een stapje extra voor u. Zodat het uiteindelijk fijn is dat we geweest zijn.

Het draait om gevoel
We zijn er om mensen te helpen. Dat geeft ons een goed gevoel. Wij knappen vaak smerig werk op, maar wanneer wij weggaan laten wij een plek achter die als nieuw aanvoelt. Zodat u ook met een goed gevoel achterblijft.

Alleen het beste is goed genoeg
Bij ons werken alleen maar professioneel opgeleide werknemers. Want alleen vakmensen leveren vakwerk. Met een deskundige blik bekijken onze professionals iedere klus, om vervolgens in goed overleg met u het werk vast te stellen. Zo staat u nooit voor verrassingen en krijgt u het beste resultaat.

Het nieuwste van het nieuwste
Techniek blijft zich in razend tempo ontwikkelen, ook binnen onze branche. Wat vandaag als efficiënt doorgaat, kan morgen al achterhaald zijn. Om u optimaal te kunnen bedienen blijven wij daarom continu zoeken naar nieuwe technieken. Hierdoor kunnen wij veel verschillende werkzaamheden verrichten, en weet u zeker dat het efficiënt gebeurt.

Met het oog op morgen
Peter Kuil werkt actief mee aan een schonere wereld. Dit doen wij bedrijfsbreed. Wij gebruiken bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en dragen duurzame oplossingen aan. Dankzij deze inspanningen mogen wij sinds 2012 het Duurzom Vignet dragen.

24/7 bereikbaar