Werkgebieden

Peter Kuil is landelijk actief. Hierbij komen wij op veel verschillende locaties. Maar of we nu bij uw bedrijf of bij u thuis komen, ons uitgangspunt is altijd hetzelfde: wij willen u zo goed en zo snel mogelijk helpen.

Bij u thuis

Peter Kuil gelooft dat een schoon huis een fijn thuis is. We komen vaak bij mensen thuis om acute problemen op te lossen: zoals bijvoorbeeld het ontstoppen van een riool. Hier staan we 24/7 klaar voor, want dit moet zo snel mogelijk verholpen worden. Maar ook voor schoonmaak en specialistische reiniging komen wij bij u langs. Van glas- en gevelreiniging tot het legen van uw dakgoten en het reiniging van uw interieur; wij hebben de mogelijkheden om alles zelfstandig en vakkundig uit te voeren.

In uw bedrijf

Uw bedrijfspand is de blikvanger van uw onderneming. Wij verrichten alle mogelijke reinigingswerkzaamheden aan de binnen- en buitenkant van uw pand, van het dak tot de vloerbedekking. Maar ook voor (acute) rioleringsproblemen en andere renovaties biedt Peter Kuil structurele oplossingen. Dit doen wij altijd in goed overleg, zodat uw werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Op uw evenement

Peter Kuil ontzorgt uw evenement. Wij bieden u een uniek concept: een totaalpakket voor evenementen en festivals van 100 tot 100.000 mensen. Wij zorgen voor goede toiletten, bijpassende toiletartikelen, een speciale schoonmaakploeg en alle aanverwante diensten, zoals opbouw, afbouw en de reiniging tussendoor. Voor, tijdens en na het evenement nemen wij u op dit gebied dus al het vuile werk uit handen. Zo kunnen uw gasten opgelucht ademhalen, en u ook.

24/7 bereikbaar