Het water loopt niet weg in uw douche?

Rioolservice

Peter Kuil is één van de weinigen in Noord-Nederland die alle werkzaamheden aan uw riolering zelf uitvoert. En ons gecertificeerde personeel denkt mee in het proces. Zo verhelpen we niet alleen het probleem, maar helpen we u ook echt. Daar wordt u blij van. En wij ook.

Peter Kuil is de vernieuwde naam van Rion Ontstoppingsservice. Sinds 2002 werken Peter Kuil Reinigingsservice en Rion Ontstoppingsservice al nauw samen. Vanaf 2017 zijn wij verder gegaan onder dezelfde naam ‘Peter Kuil’. Een vernieuwde naam, maar wel nog steeds dezelfde passie voor het vak.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en volledig uitgeruste servicewagens. Hierdoor kunnen wij alle soorten verstoppingen op een kwalitatief hoogwaardige manier verhelpen. Een verstopping komt nooit gelegen, dus staan wij 24/7 voor u klaar.

Ook voor herstelwerk- of renovatiewerkzaamheden aan uw riolering zijn wij bereikbaar. Onze professionals zoeken hierbij altijd naar een werkwijze die u zo min mogelijk hindert. Want u zit niet per se op ons te wachten, maar u wilt wel dat het goed gebeurt.

Voor inspectie en detectie van rioleringen gebruiken wij ons moderne apparatuur. Met rioolcamera’s kunnen wij zonder graafwerk uw riolering inspecteren en met zenders kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig alle leidingen detecteren. Zo brengen wij efficiënt problemen én oplossingen in kaart.

Voor het legen en afvoeren van (vet)putten, (septic) tanks en kelders maken wij gebruik van onze vacuümwagen. Deze verrijdbare opruimunit bereikt eenvoudig alle locaties, en wij voeren het afval direct voor u af. Wij bieden hiervoor altijd contracten op maat aan. Wij plaatsen ook vetputten, olie-afscheiders, pompunits, rioolgemalen, (septic) tanks en IBA-systemen (systemen die het huishoudelijk afvalwater van één huisgezin zuiveren).

Andere diensten

Schoonmaak

Specialistisch reinigen

24/7 bereikbaar