Uw vloer weer mooi schoon?

Reguliere schoonmaak

Een kantoor of een bedrijfspand moet schoon zijn. Een verzorgd, schoon interieur en exterieur weerspiegelt het imago van uw bedrijf. De eerste aanblik van uw bedrijf is uw visitekaartje en vergeet ook niet uw medewerkers die een schone werkomgeving verdienen.

Peter Kuil zorgt ervoor dat uw locatie, of het nou gaat om een kantoor, een bedrijfspand, een horecagelegenheid, een portiek van een VvE of een ander type locatie, op een deskundige en verantwoorde wijze wordt schoongemaakt.

Onze professionele medewerkers zijn gediplomeerd en werken uitsluitend met het beste materieel. Onze servicewagens zijn volledig uitgerust, zodat wij alle soorten schoonmaak-werk kunnen verrichten. Daarbij denken wij uiteraard ook aan het milieu en veiligheid. Inmiddels werken we met 100% biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en zijn we natuurlijk VCA gecertificeerd.

Peter kuil biedt al jaren professionele schoonmaakdiensten voor zeer uiteenlopende tevreden opdrachtgevers. Onze klanten weten; goed schoon is bij ons heel gewoon.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die weet wat schoonmaken is? Dan bent u bij Peter  Kuil aan het juiste adres!

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Andere diensten

Rioolservice

Specialistisch reinigen

24/7 bereikbaar