Eindelijk uw gevel of dak eens schoon ?

Spec. reinigen

Peter Kuil heeft jarenlange ervaring met specialistische reiniging. Dit werk vraagt om deskundig personeel en vooral een zeer compleet assortiment aan specialistisch reinigingsapparatuur. Ons wagenpark is hiermee uitgerust. Wij blijven continu vernieuwen, zodat we ook in de toekomst altijd de beste oplossing kunnen bieden.

Peter Kuil is de opvolger van Bloem Schoonmaakservice en Molthoop Tapijt- en Meubelreiniging. Sinds 2006 werken Peter Kuil Reinigingsservice, Bloem en Molthoop al nauw met elkaar samen. Vanaf 2017 gaan zij door onder dezelfde naam: Peter Kuil. Een vernieuwde naam voor Bloem en Molthoop, en nog steeds even betrouwbaar.

Voor gevel- en dakreiniging maken wij gebruik van ons uitgebreide wagenpark en materiaal. Er zit veel verschil in ondergrond, omgeving en reinigingsmethoden. Onze SVS-gevelreinigers kiezen per situatie, in goed overleg, de gewenste behandeling. Ook dakgoten nemen wij voor onze rekening.

Voor specialistische glasbewassing beschikken wij over alle benodigde materiaal. Voor moeilijk bereikbare ramen maken wij gebruik van de osmose-methode en wij kunnen altijd kiezen tussen hoogwerkers of telescoop-bewassing.

Ook binnen de reiniging van interieur hebben wij de nodige ervaring. Onze professionals zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in dieptereiniging en ontkalking van sanitair. Ook voor desinfectie van ruimtes gebruiken wij speciale methodes en middelen.

Voor vloer- en tapijtreiniging hebben wij alle benodigde middelen. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende vloeren. Wij halen uit iedere oude vloer weer nieuwe schoonheid naar boven.

Andere diensten

Rioolservice

Schoonmaak

24/7 bereikbaar