Schoonster

Peter Kuil is partner van Schoonster. 

Dit samenwerkingsverband verenigt regionale schoonmaakbedrijven, die verspreid over heel Nederland gevestigd zijn. De deelnemende bedrijven zijn gespecialiseerd in vakkundig, goed en efficiënt schoonmaken én -houden.

Alle leden zijn middelgrote regionale schoonmaakbedrijven die zich qua structuur en cultuur aan elkaar spiegelen: bedrijven waarvan de directeur tevens eigenaar is. Bedrijven die weten dat klanttevredenheid de basis van hun bestaan vormt. Met medewerkers die zich aan het bedrijf verbonden voelen.

Eén schoonmaakoplossing voor heel Nederland.

Peter Kuil en andere regionale schoonmaakbedrijven leveren zo gezamenlijk schoonmaakoplossingen in héél Nederland: of u nu één locatie hebt of verschillende vestigingen verspreid over het hele land. Ruim 2500 schoonmaakkrachten staan overal voor u klaar. U hebt één aanspreekpunt; uw vestigingen hebben direct contact met het Schoonster lid in de nabijheid. In Zwolle beschikken we over een centraal bureau, dat de samenwerking ondersteunt, coördineert en continueert.

De kernactiviteiten van Schoonster zijn: dagelijkse en periodieke schoonmaakdienstverlening en specialistische reiniging, zoals glas, gevels en vloeren. Op basis van eerlijk vakmanschap, aantoonbare kwaliteit en gemeten klanttevredenheid streeft Schoonster naar een langdurige relatie met de opdrachtgevers.

Algemeen 

De regionale bedrijven die samenwerken binnen Schoonster richten zich op opdrachtgevers met aandacht voor kwaliteit. Zij streven naar een open relatie met hen. Goede schoonmaak begint met goed luisteren naar de wensen van de klant. Niet alleen bij de start maar ook daarna wordt het schoonmaakprogramma afgestemd op de klant. Dit resulteert in een langdurige vertrouwde relatie met de opdrachtgever. De bedrijven binnen Schoonster zijn allen zelfstandig en sterk binnen een bepaalde regio. Dat biedt vele voordelen voor de klant: omgevingservaring, goede bereikbaarheid, korte communicatielijnen, direct aanspreekbaar op resultaat en flexibel inzetbaar.

Landelijke dekking met regionale diepgang! schoonster.nl  

 

24/7 bereikbaar