U meubels niet vergeten!

Vloer en tapijt

Vloer reinigen

Een van de specialiteiten van Peter Kuil is het weer mooi en glanzend maken van diverse soorten vloeren. Linoleum is hier een voorbeeld van. Linoleum is onverslijtbaar, gaat meer dan 20 jaar mee en is erg populair. Toch is het heel erg belangrijk dat er op tijd onderhoud wordt gepleegd aan de vloer.

Het onderhoud kan bestaan uit het strippen (het verwijderen van de oude waslaag), maar meestal volstaat het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal reinigingsmiddel. Nadat de vloer gereinigd is, worden er twee lagen was/polymeer aangebracht.

Tapijt reinigen

Peter Kuil is voor particulieren en bedrijven de specialist op het gebied van tapijtreiniging. Het tapijt wordt met behulp van koolzuur gereinigd tot diep onderin het tapijt. Tijdens het reinigen van het tapijt wordt een beschermlaag aangebracht die de levensduur van uw tapijt verlengd. De middelen die wij gebruiken bij tapijtreiniging zijn veilig voor uw tapijt en vriendelijk voor mens, dier en plant.

Vloerkleed reinigen

Het is ook mogelijk om uw vloerkleed bij ons te laten reinigen. U kunt uw kleed zelf bij ons langs brengen maar u kunt ook tegen een voordelig tarief gebruik maken van onze haal -en brengservice. Wij halen uw vieze vloerkleed op en leveren het schoon bij u af.

De vloerkleden worden na binnenkomst geïnspecteerd op de aard van vervuiling en conditie van het tapijt (vocht- en weervlekken, kleur-echtheid, kapotte randen). Na deze grondige inspectie worden de kleden als volgt behandeld:

  • het kleed wordt uitgeklopt in een klopmachine
  • het kleed wordt gewassen in een haspelbad of op de wasvloer
  • het kleed wordt indien mogelijk gecentrifugeerd
  • het kleed wordt gedroogd in een droogkamer
  • het kleed wordt verpakt in plastic en eventueel voorzien van een was rapport

Voor elke vloer, tapijt of kleed hebben wij passend advies en onderhoud op maat.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

24/7 bereikbaar