Corona virus

Nederland is in de greep van het Corona virus. Peter Kuil Holding volgt de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM op om besmetting en verdere verspreiding te voorkomen. Onze medewerkers hebben instructies gekregen om ook deze adviezen expliciet op te volgen. Ook hebben we een intern crisisteam opgericht om bij beleidswijzigingen van de Rijksoverheid in verband met het virus adequaat te kunnen handelen en via korte communicatielijnen de informatie snel te kunnen delen.

Rioolwater en het corona virus
Uit onderzoek is gebleken dat in rioolwater het corona virus voorkomt. Onze medewerkers zijn hier op gewezen en we hebben hiervoor strenge voorzorgsmaatregelen genomen. Alle medewerkers zijn uitgerust met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij houden ons aan regels die zijn benoemd door het RIVM en we gaan ervan uit dat u dat ook doet als u door een medewerker van ons wordt bezocht. De gezondheid van u en onze medewerkers is het belangrijkste en dit staat voorop in deze moeilijke tijd.

Cruciale beroepen
De Rijksoverheid heeft verklaart dat schoonmaakbedrijven (facilitaire en ondersteunende functies) tot de cruciale beroepsgroepen behoren. De schoonmaaksector is daarmee een onmisbaar onderdeel van de vitale processen. Dit houdt in dat we aan het werk zijn en blijven tot nader order.

Hygiëne
Veel klanten vragen ons wat wij als bedrijf kunnen doen in deze tijden gevolgd door de vraag wat zij zelf nog kunnen doen om besmetting te voorkomen. Dat is de juiste vraag en het juiste begin van goede hygiëne in deze tijden. Onderstaande kunt u doen op kantoor of als werkende thuis naast de huidige adviezen:

1. Eigen werkplek schoonhouden
2. Eigen toetsenbord opkloppen en afnemen
3. Eigen computer muis afnemen
4. Eigen telefoontoestel geheel afnemen
5. Eigen stoelleuningen afnemen
6. Zet je eigen kopje in de vaatwasser

Via onze website proberen we u op de hoogte te houden van wijzigingen in onze dienstverlening.
Vooralsnog zijn wij op alle gebieden, rioolservice, schoonmaak en specialistische reinigen nog volop actief.

De Directie

24/7 bereikbaar