Historie

Bijna 30 jaar geleden trok Peter Kuil de stoute schoenen aan, toen hij nog in dienst was van een lokaal loodgietersbedrijf. “Het was zo druk bij dat bedrijf, we moesten klanten soms wel vier dagen laten wachten. Dat zag ik niet langer zitten en ik dacht; wat ik voor een baas kan, dat kan ik ook voor mezelf. Ik leende wat geld van de bank, wat in die tijd nog relatief gemakkelijk was, kocht een oude auto, het broodnodige materiaal en ging op pad onder de naam Peter Kuil Reinigingsservice.”

Hij bleef niet lang alleen in zijn bedrijf. Na een jaar kwam een vriend de onderneming versterken en vervolgens ging het hard. Inmiddels werken er nu zo’n 65 mensen.

Peter Kuil heeft het bedrijf kunnen opbouwen en uitbreiden, onder andere door de overname van Rion Ontstoppingsservice in 2002 en Bloem Schoonmaakservice in 2006. Bedrijven die met de al bestaande Peter Kuil Reinigingsservice een perfecte combinatie vormen waarmee een grote markt bediend kan worden.

Verdere expansie werd bereikt door in 2008, Molthoop tapijt- en meubelreiniging over te nemen om de schoonmaaktak wat specialistischer te maken. Vrij recentelijk heeft hij Schoonmaakservice Haan uit Schildwolde overgenomen om in de dynamische wereld van het schoonmaken en reinigen een belangrijke speler te blijven.

Na lang wikken en wegen is eind 2016 besloten om alle werkmaatschappijen die onder Peter Kuil Holding vallen in de uitstraling en communicatie extern niet meer te gaan gebruiken. ”De tijd is nu rijp, het is soms onduidelijk voor klanten met wie ze nu te maken hebben, vandaar dat we dit gaan veranderen.”

De directie heeft besloten om voor al onze diensten met één naam naar buiten te treden, en dit is de naam die in 2017 al 30 jaar verbonden is aan het bedrijf namelijk;   Peter Kuil

De diversiteit van ons dienstverlening bestaat straks op hoofdlijnen uit 3 pijlers. Dit zijn rioolservice, schoonmaak en specialistische reiniging. Een onderverdeling van diensten kunt u vinden op deze website.

24/7 bereikbaar