Vergeet uw ramen niet!

Gevel en dak

Gevelreiniging

Door uw gevels te laten reinigen profiteert u van een verbeterde aanblik van uw woning, een verminderde kans op wateroverlast en een verbetering van de luchtvochtigheid in huis.

De medewerkers van Peter Kuil zijn gediplomeerd gevelreinigers en werken met de modernste materialen en machines. Zij weten waar ze over spreken als het gaat om reinigingsmethoden en ondergronden. Elk object heeft een andere behandeling nodig, maar onze medewerkers weten door hun ervaring en inzicht welke behandeling er noodzakelijk is.

Wij werken voor verschillende werkgevers zoals woningbouwverenigingen, verenigingen van huiseigenaren, aannemers, schilders en particulieren. Wij reinigen de gevels met gepaste hoge waterdruk en milieuvriendelijke reinigers.

Impregneren

Daarnaast adviseren we klanten om hun gevel te impregneren om schade te voorkomen. De voordelen hiervan zijn o.a. dat de gevel droog blijft, de vervuiling gereduceerd wordt en het vorstschade voorkomt aan de gevel.

Ook het verwijderen van leuzen en graffiti kunnen we voor u uitvoeren. Graffiti behoort toe aan het type vervuiling welke enorme schade met zich mee brengt. Niet behandelde, met graffiti besmeerde gevels, kunnen meestal alleen met afbijtpasta’s, organische oplosmiddelen of mechanisch middelen als stralen gereinigd worden. Deze bewerkingen zijn duur, slecht voor het milieu en beschadigen de ondergrond.

Anti-graffiti coating

Door een object te behandelen met een anti graffiti coating wordt voorkomen dat de verf in de ondergrond kan dringen en daardoor is graffiti makkelijker te verwijderen. Wij kunnen naar wens verschillende anti graffiti systemen aanbrengen.

Dak reiniging

Door het klimaat in Nederland wordt uw dak sneller vuil. Na een aantal jaren kan uw dak vol zitten met algen en mos. Uw huis verliest zijn uitstraling met gevolg dat ook de waarde van uw woning daalt. Dak reiniging met heet water onder hoge druk is dan de uitkomst. Peter Kuil heeft zich gespecialiseerd in dak reiniging maar ook in dak impregneren en dak coating.

De verontreiniging is slecht voor de dakpan en deze wordt dus aangetast. Door het reinigen worden zichtbare mossen en algen verwijderd. Om er zeker van te zijn en als preventie wordt het dak ingespoten met een mos -en algenmiddel. Nadat het dak gereinigd is kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten impregneren. Impregneren beschermd het dak tegen vuil en vocht, zodat uw dak langer schoon en beschermd blijft.

Dak coating

Vaak krijgen dakpannen na verloop van tijd een doffe uitstraling. Een oplossing hiervoor is het coaten van uw dakpannen. Uw woning wordt weer aantrekkelijk zonder dat de dakpannen vervangen moeten worden! De kosten voor dak reiniging, impregneren en of coating zijn veel lager dan de investering die u moet doen voor het aanschaffen en plaatsten van een nieuw pannendak.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Andere diensten

Rioolservice

Schoonmaak

24/7 bereikbaar