Inspectie en detectie

Inspectie

Heeft u ook problemen met uw riolering? Van verstopt toilet tot lekkages in kelder, douche, of zelfs onder uw betegelde vloer? Verzakkingen van bestrating of borrelende en pruttelende afvoerputten?

Heel veel verborgen gebreken in uw riolering zijn eenvoudig te detecteren door inspectie met onze moderne hightech camera’s. Met deze camera’s, waar maar vier andere bedrijven in Nederland mee werken zorgen wij er voor dat uw rioolproblemen zonder onnodig graaf-en breekwerk worden opgespoord en verholpen. Efficiënt én kostenbesparend.

Tijdens de riool camera inspectie wordt de eigenlijke diameter van de rioleringsbuis vastgesteld en vastgelegd op een dvd of op een usb-stick. Indien gewenst leveren wij u een fotorapport of video van uw rioleringsproblemen en oplossingsmogelijkheden. De apparatuur van Peter Kuil garandeert een hoge beeldkwaliteit zodat u duidelijk kunt zien welk euvel u hindert. De camera legt het probleem bloot en vervolgens wordt de boosdoener onklaar gemaakt en door onze professionals vakkundig hersteld.

U kunt een preventieve inspectie aanvragen, zodat u zeker weet hoe de staat van uw riool is, maar ook bij calamiteiten is de riool camera inspectie een uitkomst! Peter Kuil voorziet u van een advies waarmee u daadwerkelijk geholpen wordt!.

Detectie

Rioolstank kan een enorme hinder veroorzaken in uw toilet, badkamer, keuken of kelder. Stank is een signaal dat er ergens in het rioleringssysteem iets niet goed functioneert. Een slechte constructie of een kapotte afvoer kunnen er voor zorgen dat er een open verbinding ontstaat met het riool. Soms is dit eenvoudig op te sporen, maar er zijn ook lastige situaties, waarvoor geavanceerde apparatuur noodzakelijk is.

Dit doen we door middel van rookinspectie, ook wel nevelinspectie genoemd. Omdat een rioleringssysteem in principe een gesloten systeem wordt het betreffende rioolstelsel gevuld met rook. Op de plaats waar de boosdoener van de rioollucht vandaan komt zal nevel verschijnen. Hierdoor is meteen zichtbaar waar het euvel zich bevindt en kan er worden overgegaan tot actie.

Peter Kuil garandeert u dat bij de inspectie, detectie en oplossing van nare rioolluchtjes geen onnodig breekwerk wordt verricht. Zo heeft u zo weinig mogelijk hinder en betaalt u nooit teveel. Peter Kuil Rioleringsbedrijf zorgt dat de lucht weer opklaart! Praktisch, Doeltreffend en Prijsbewust!

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Andere diensten

Schoonmaak

Specialistisch reinigen

24/7 bereikbaar