MVO & duurzaamheid

Peter Kuil werkt mee om de wereld schoner, veiliger en gezonder te maken. Onze oplossingen zijn ontworpen om klanten te voorzien van de meest effectieve en efficiënte reiniging, voedselveiligheid en infectiepreventie waarbij de focus ligt op de totale impact op het milieu.

Duurzaamheid komt terug in onze producten en diensten. Wij hebben sinds begin maart van 2012 het Duurzom Vignet, dit sterkt ons en geeft ons handreikingen om onze planeet schoner te maken. We zitten in de beginfase van dit proces maar hebben al enkele jaren bedrijfsauto’s die op aardgas rijden. Onze planning wordt grafisch weergegeven waardoor we zo min mogelijk verloren kilometers maken, hebben diverse producten die milieu vriendelijk zijn, vangen vervuild water op bij de gevelreiniging werkzaamheden, scheiden het afval en hebben duurzame verlichting in ons bedrijfspand. We zijn de laatste jaren ook al onbewust actief bezig met duurzaamheid zonder dat we hier erg in hadden dit geeft dan ook aan dat de directie betrokken is bij een goed milieu.

Wij stimuleren onze mensen om veilig te werken, en hebben ze voorzien van het VCA certificaat. Ons bedrijf heeft sinds 2004 het VCA certificaat.

Zonnepanelen

In 2018 hebben we het dak van ons bedrijf beschikbaar gesteld voor het plaatsten van meer dan 600 zonnepanelen. De Energiecoöperatie (EC) Noorddijk wil namelijk duurzaam energie opwekken. Het motto is: stroom uit de buurt voor de buurt. Klik hier voor meer informatie omtrent dit project.

Economische principes

  • We investeren in onderzoek en ontwikkeling om de beste oplossingen tegen de beste waarde te creëren.
  • We investeren in onze mensen, hen uit te rusten met de tools, technologie en training die ze nodig hebben om hun werk te doen, daarnaast bieden wij de mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Sociale principes

  • Zakendoen met Peter Kuil houdt in dat wij gezamenlijk opereren met een verscheidenheid van mensen en organisaties, waaronder klanten, distributeurs, leveranciers, concurrenten, vertegenwoordigers van de overheid en anderen. De relatie zal altijd gebaseerd zijn op integriteit en eerlijkheid. Als vertegenwoordigers van Peter Kuil zullen wij altijd waarheidsgetrouw optreden.
  • Wij leveren aan onze klanten producten en diensten die de gezondheid en veiligheid van hun klanten en medewerkers helpt beschermen.
  • Wij doen in zaken op een eerlijke en ethische wijze. Onze Gedragscode definieert onze wereldwijde cultuur. Onze medewerkers dienen te voldoen aan de hoogste norm ten aanzien van integriteit.
24/7 bereikbaar