Uw vloer of tapijt is toe aan een grondige schoonmaakbeurt ?
24/7 bereikbaar

Schoonmaak

Peter Kuil biedt al jaren professionele schoonmaakdiensten voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Wij maken werk van schoonmaak en reiniging. Dit doen wij met onze professionele medewerkers en het beste materieel.

Peter Kuil is de opvolger van Bloem Schoonmaakservice. Sinds 2006 werken Peter Kuil Reinigingsservice en Bloem al nauw met elkaar samen. Vanaf 2017 vallen wij onder dezelfde naam: ‘Peter Kuil’. Een vernieuwde naam voor Bloem, maar nog steeds even betrouwbaar.

Voor reguliere schoonmaak zijn wij altijd bereikbaar. Wij hebben ruime ervaring met het schoonmaken van zeer uiteenlopende (kantoor)panden. Hierbij plannen wij alle werkzaamheden samen met u in. Zo is alles helder, ook uw pand.

Ook met opleveringsschoonmaak helpen wij graag. Wij verwijderen bijvoorbeeld bouwafval, ontkalken tegels en sanitair en zetten vloeren in de was. Zo levert u altijd een schoon pand op.

Schone ramen zijn het visitekaartje van uw pand. Regelmatige glasbewassing is onmisbaar. Niet alle ramen zijn echter even bereikbaar. Onze aanpak verschilt per situatie. In sommige gevallen is het handiger om voor telescoop- en specialistische glasbewassing te kiezen. In goed overleg bekijken we wat het beste bij u past.

Peter Kuil levert ook evenementen- en festivalschoonmaak. Wij bieden u een uniek concept: een totaalpakket voor evenementen en festivals van 100 tot 100.000 mensen. Wij zorgen voor goede toiletten, bijpassende toiletartikelen, een speciale schoonmaakploeg en alle aanverwante diensten, zoals opbouw, afbouw en de reiniging tussendoor. Voor, tijdens en na het evenement nemen wij u op dit gebied dus al het vuile werk uit handen. Zo kunnen uw gasten opgelucht ademhalen, en u ook.

Andere diensten

Rioolservice

Specialistisch reinigen